Velkommen til min lappeverden

tirsdag 25. mai 2010

Restefest

Sist uke hadde jeg besøk av min venninne Siw og da kosa vi oss på syrommet og jeg ble utfordret til restefest:)

Her er resultatet. En toalettveske med tilhørende sminkemappe. Sminkemappa er sydd etter inspirasjon av AnnaKa sitt mønster, men som alltid, resultatet ble noe anderledes enn utgangspunket…….Det er vel det som kalles “kunstnerisk frihet”:)

Dette settet havner på Inderøya og nå er jeg i gang med et sett til meg selv, litt mere farger denne gangen for å få tatt knekken på noen av de restene også.

mandag 10. mai 2010

10.mai

Våronna er i full gang, men værgudene gjør arbeidet vanskelig. Det snør på 4. døgnet og temperatuern er ikke direkte spirevennlig. Her er noen bilder som taler sitt språk:)

lørdag 8. mai 2010

Våronn i hagen

I dag skulle det regne og være kaldt ifølge meterologen, men det har faktisk ikke kommet mange dråpene med regn og temperaturen har vært til å leve med.

Nå har alle mine 60 Skaugumbegonia kommet i potter og står i drivhuset og jeg har begynt på blomsterbeddene…………..og de har jeg noen av…………

Her er noen bilder fra dagens hage

 

Så langt kom jeg i dag. Flytta noen stauder som sprer seg og det passer bra der.

torsdag 6. mai 2010

Kjøkkenduk

I dag har jeg sydd ferdig toppen til den første duken i et kjøkkensett.. Den er inspirert av “Myrduk” fra boken “Tyger blir ting” av Catharina og Bengt Svenningsson. Forøvrig en bok med masse flotte modeller.

DSCF0228 (600x450)

4.mai

Ja, ja…..det blir vel sommer i år ogsåDSCF0225

Nysnø er spennende!

søndag 2. mai 2010

Kom Mai du skjønne………….

Ja, i dag skriver vi 2. mai og snøen har lava ned i flere omganger,gradestokken viser knappe 3 grader og det betyr at hagen fortsatt ligger brakk. I drivhuset ligger knollene mine under et fleespledd og jeg krysser fingrene for at det ikke blir mange kuldegrader.

I stedet for hagearbeid så har jeg fått sydd ferdig et teppe som startet som månedsblokk fra Quiltegården for flere år siden.

Fairy Bower

DSCF0222

Dette har allerede blitt favoritt slumreteppet mitt!

Klare til tur i grisværet! Lissi elsker å rulle seg når vi er ute på tur, og det har resultert i flere kvelder med bading………,

DSCF0214

I dag har jeg kost meg på syrommet og har startet på et kjøkkensett. Vi får se hva det blir etterhvert.

Ha en fin uke