Velkommen til min lappeverden

lørdag 2. mars 2013

Lengter mot vår…..med ny symaskin

Vi har startet på  mars, men ute blåser det storm i kasta og det snør og regner om hverandre , men hva gjør det når man har nok ved, symaskin, stoffer, garn og stikkepinner. På TV er det vintersport , og jeg har lydbøker ….så underholdning skorter det heller ikke på.

Janome har kommet med ny symaskinmodell, en stor og god modell for oss som liker å sy klær og store arbeider.En riktig arbeidshest dette!

Horizon MC 8900

_DSC5953 (640x425)

Maskinen har nesten dobbelt så stor arbeidsflate som vanlige symaskiner og hele 9 mm brede sømmer.

På strikkefronten har jeg også fått ferdig et produkt. Det er en genser fra Retromasker av Tine Solheim

IMG_0900

Min gensere er strikket i Mirasol og Sterk

Ellers så har det blitt et par vesker. Det er stelleveske fra Myquilt 1/11
Vesken som er sydd av gamle dungeribukser, er vanlig veske, mens den grå er sydd som med tillegg som  stelleveske. Den eneste forandringen jeg har gjort i forhold til mønster er glidelåslomme bak og lommer innvendig. I stellevesken er det sydd små mapper med glidelås.

Det siste ferdigstilte produktet er et kattebilde sydd som gave til en 50 årsjubilant. Mønster fra McKenna Ryan ... Clifford, men jeg har døpt det til “Tassens verden”

IMG_0886

 

ILdri

3 kommentarer:

Dollandesign sa...

Väskorna som Du visar bilder på är så härliga, tycker jag. Jeanstyg är alltid rätt och det går att kombinera med alla tyger dessutom.

Dollandesign

Liv Aagot's Quilt Blog sa...

Gratulerer med ny symaskin! Har akkurat sittet og lest om den i Symagasinet, og tenkt at det hadde vært noe...Men jeg har Janome MC6500, og den bør gjøre nytten inntil videre :) Den genseren var virkelig fin, tøft retromønster! Knallfin stelleveske også!!

Elins systue sa...

Tittet innom. Mye fint å se