Velkommen til min lappeverden

torsdag 15. mars 2012

Strikkefeber og hønsegård

For ei god stund siden var jeg på kurs med Anne Pia. De andre sydde strikkevesker, men jeg sydde en annen modell istedet. Men nå har også jeg fått strikkeveske…………..
Riktignok mangler det håndtak ennå, for jeg har ikke slike strikkepinner nr 15 som er i modellen. Istedet har jeg tenkt å få tak i noen trekuler og en rundstokk og sette sammen til håndtak…..tror jeg….

Dette er en genial veske til strikketøy og pinner og nå har jeg for første gang fått skikkelig orden på pinnene. Jeg er også i ferd med å sy meg mapper til rundpinnene slik at jeg har samme størrelse i mappen. DA blir det orden da……

Mønstret til veska står i denne boka

8764104036

Den inneholder også masse annet snaks som en kan sy. Jeg har den i butikken ……

Min strikkeveske skal stå i stua og fargene er valgt ut fra det. Bildekvaliteten er ikke av den beste og yder ikke fargene rettferdighet. Har planer om å sy en til slik at jeg kan ha aktuelt strikketøyi.

 SDC11101           SDC11102 

Det er snart påske og Ann har kommet med et fint mønster på høne og hane. De er store, henholdsvis 55cm og 63 cm. ……og om man leser mønstret nøye før man starter( noe som jeg da ikke gjør….Trist fjes) så er de raske å lage.
Så derfor får jeg i tillegg  en vaseskjuler, for høna måtte lages 2 ganger……………jeg sier ikke mer……….

SDC11105

Mønster og stoffer har jeg på lager.

Nå er jeg straks på farten til Bergen og NQF årsmøte hvor jeg skal på kurs og lære meg å bruke paintstick og treffe mange kjente.

 

Ildri

1 kommentar:

Edny sine puslerier sa...

Så praktisk strikkeveske;) Har veldig lyst å besøke butikken din;) Vi treffes nok i Bergen;)