Velkommen til min lappeverden

torsdag 20. desember 2012

Det lakker mot jul…….

I år ser det ut til at det skal bli hvit jul og det hjelper  på julestemningen. Hybelkaninene skal få kose seg til våren, for jeg har kost meg med strikking og sying denne desembermåneden.

….jo da , jeg har da bakt noen få sorter og vaska litt, men langt mindre enn de foregående år…..Er så gammel nå at jeg veit det blir jul okke som…..(tror jeg).

Får vel vente noen dager ennå før jeg blogger ut gaveproduksjonen…Jeg er ikke så hekta på lapper for tiden, mye mer på klær, strikking og “tingproduksjon”.
De siste dagene har jeg sydd Ipadmappe. Ideen fikk jeg fra MyQuilt nr 1/12, men selve mappedesignet er mitt eget. Det er så morsomt å starte ut og bare sy og se hvordan det blir tilslutt.

mapp 1      mappe

Sydd i skai og semsket .

Følger med på noen Facbookgrupper for sygale folk og der fikk jeg se at de sydde seg “snurreskjerf” av jersy og flees. Disse virker både smarte og varme så da måtte jeg prøve dette.Googla litt rundt for å se målene som folk brukte og kom da over denne bloggen med oppskrift på framgansmåte.

 

Sydde også pannebånd i samme stoffene. Hadde ikke ullflees, så jeg tok et gammelt fleespledd som for til jersyen jeg hadde liggende.

Ildri

Ingen kommentarer: