Velkommen til min lappeverden

søndag 18. april 2010

Syhelg

Denne helgen skulle jeg vært i Trondheim på Quiltegården på kurs med Vera Fjellås, men vulkanutbruddet ville det anderledes. Kursholderen kom seg ikke nedover fra Tromsø og kurset ble avlyst.

Her er det vinter igjen, det har snødd nesten hele helga og det har vært hvitt på bakken flere ganger, men heldigvis så blir det ikke liggende så lenge på denne årstiden.

En typisk innehelg med andre ord. Her er resultatet av den. Jeg lider av hamstremani av stoffer og dette stoffet tror jeg ble kjøpt i Danmark for flere år siden.

storskjorte skjortedetalj

Detalj med brodert lace på lomme.

Nå har jeg planer om å sy en frakk til den ene hunden for å unngå at hun blir så skitten på magen når vi er ute i grisevær:)

Resultatet kommer etter hvert :)

Her er Ronja med sin nye vest.Hun vil syns i terrenget med denne.

Litt stolt er hun også når hun går rundt og brisker seg i den, men dama hater og bli tatt bilde av så da setter hun opp denne minen.Skulle tro hun venter på pryl istedet for tur:)

ronja m vest

Nå er det snøstorm ute så vi venter og ser opp det blir opphold snart og så slukkes lyset på syrommet for denne helga. Resten av ettermiddagen må jeg  ta bøkene fatt, det går utrolig raskt mot ny innlevering av oppgave. Phuuuuuuuuu.

1 kommentar:

Sølvi's blog sa...

Synd det ikke ble kurs, men skjorta di ble flott den. Har du laga mønster selv, eller er det å få kjøpt noe sted? Jeg har ei datter her som vurderer på å begynne å sy klær, og da blir jo jeg smitta litt også.